HUOM! Oulu on uusimassa 3D –kaupunkimallin aineistoja vuoden 2020 aikana ja uuden aineiston avaamisesta tiedotetaan myöhemmin. Tällä hetkellä lataussivustolla olevia aineistoja ei päivitetä.

OULU 3D -kapunkimallin lataussivusto. Voit ladata mallin halutussa formaatissa halutulta alueelta. Mallit perustuvat Oulun kaupungin Trimble Locus paikkatietojärjestelmän tietotoihin. Tuetut tiedostomuodot ovat SketchUp v.2016 ja AutoCAD DWG v.2014 sekä ilmakuville jpeg. Rakennukset ovat pääsääntöisesti LOD1 tarkkuustasoa (muutamaa LOD2 poikkeusta lukuun ottamatta). Rakennusten pohjat ovat nostetut kerroskorkeuteen ilman kattomuotoja tasaiselle pohjalle. Mallin pohjakuva perustuu vuoden 2012 ilmavalokuvaan. Osa malleista (Ydinkeskusta) sisältävät myös maastomallin, joka perustuu MML:n pistepilvidataan. Oulun kaupunki ei vastaa mallien virheettömyydestä eikä käytön mahdollisesti aiheuttamista haitoista.

Data ja resurssit

Lisätiedot

Julkaistu 23.01.2017
Päivitystiheys
Kategoriat
Avainsanat
Alueet
Lisenssi Creative Commons Attribution 4.0
Viittaustapa Lähde: Oulun kaupungin 3D-kaupunkimalli. Aineisto on ladattu Dataportaali -palvelusta 18.04.2021 lisenssillä Creative Commons Attribution 4.0.

Lisenssi

Creative Commons Nimeä 4.0
CC-BY-4.0 [Open Data]

Tilaa ilmoitukset muutoksista

comments powered by Disqus