HUOM! Oulu on uusimassa 3D –kaupunkimallin aineistoja vuoden 2020 aikana ja uuden aineiston avaamisesta tiedotetaan myöhemmin. Tällä hetkellä lataussivustolla olevia aineistoja ei päivitetä.

OULU 3D -kapunkimallin lataussivusto. Voit ladata mallin halutussa formaatissa halutulta alueelta. Mallit perustuvat Oulun kaupungin Trimble Locus paikkatietojärjestelmän tietotoihin. Tuetut tiedostomuodot ovat SketchUp v.2016 ja AutoCAD DWG v.2014 sekä ilmakuville jpeg. Rakennukset ovat pääsääntöisesti LOD1 tarkkuustasoa (muutamaa LOD2 poikkeusta lukuun ottamatta). Rakennusten pohjat ovat nostetut kerroskorkeuteen ilman kattomuotoja tasaiselle pohjalle. Mallin pohjakuva perustuu vuoden 2012 ilmavalokuvaan. Osa malleista (Ydinkeskusta) sisältävät myös maastomallin, joka perustuu MML:n pistepilvidataan. Oulun kaupunki ei vastaa mallien virheettömyydestä eikä käytön mahdollisesti aiheuttamista haitoista.

Data och resurser

Mer information

Publicerad 23.01.2017
Uppdateringsfrekvens
Grupper
Områden
License Creative Commons Attribution 4.0
How to reference Källa: Oulun kaupungin 3D-kaupunkimalli. The dataset has been downloaded from Dataportaali service on 23.09.2020 under the license Creative Commons Attribution 4.0.

License

Creative Commons Erkännande 4.0
CC-BY-4.0 [Open Data]

Subscribe for dataset updates

comments powered by Disqus