Oulun kaupungin liikennekameroiden ja Väyläviraston Oulun alueen kameroiden tallentamia valokuvia GraphQL-rajapinnan tarjoamana. Rajapinnan kautta voi tarkastella aina uusinta, kamerakohtaisesti 5-15 minuutin välein päivittyvää valokuvaa. Yksittäinen liikennetolppaan sijoitettu kamera ottaa kuvia eri kulkusuuntiin ja myös tienpintaan suunnattuna. Oulun kaupungin hallinnoimia liikennekameroita on 12 kpl. Rajapinnasta saatavat koordinaattitiedot ovat WGS84-koordinaattijärjestelmän mukaisia.

Tämän tietoaineiston latauslinkki johtaa ohjesivulle, johon on kuvattu Oulunliikenteen autoliikennettä koskevat julkiset GraphQL-rajapinnat. Dokumentissa on ohjeistettu kelikameroiden tarkastelu selaimen avulla toteutettuna esimerkkihakua käyttäen. Esimerkkihaun tuottamasta listauksesta yksittäiset valokuvat saa auki URL-osoitteita käyttäen. Kuvien aikaleimat ovat UTC0-vyöhykkeen mukaisia.

Oulunliikenne.fi -palvelu tarjoaa vapaasti ja ilman veloitusta ajantasaista liikennetietoa Oulun seudulta. Rajapintojen yleiset käyttöoikeusehdot https://wp.oulunliikenne.fi/avoin-data/rajapintojen-kayttooikeusehdot/.

Data and Resources

Additional information

Published 01.01.2015
Updated 15.04.2020
Update frequency
Categories
Data collections
Geographical coverage
License Creative Commons Attribution 4.0
How to reference Source: Oulun kelikamerakuvat. The dataset has been downloaded from Dataportaali service on 23.09.2023 under the license Creative Commons Attribution 4.0.

License

Creative Commons Attribution 4.0
CC-BY-4.0 [Open Data]

Openness

(0 out of 5)

comments powered by Disqus