Oulun kaupungin liikennekameroiden ja Väyläviraston Oulun alueen kameroiden tallentamia valokuvia GraphQL-rajapinnan tarjoamana. Rajapinnan kautta voi tarkastella aina uusinta, kamerakohtaisesti 5-15 minuutin välein päivittyvää valokuvaa. Yksittäinen liikennetolppaan sijoitettu kamera ottaa kuvia eri kulkusuuntiin ja myös tienpintaan suunnattuna. Oulun kaupungin hallinnoimia liikennekameroita on 12 kpl. Rajapinnasta saatavat koordinaattitiedot ovat WGS84-koordinaattijärjestelmän mukaisia.

Tämän tietoaineiston latauslinkki johtaa ohjesivulle, johon on kuvattu Oulunliikenteen autoliikennettä koskevat julkiset GraphQL-rajapinnat. Dokumentissa on ohjeistettu kelikameroiden tarkastelu selaimen avulla toteutettuna esimerkkihakua käyttäen. Esimerkkihaun tuottamasta listauksesta yksittäiset valokuvat saa auki URL-osoitteita käyttäen. Kuvien aikaleimat ovat UTC0-vyöhykkeen mukaisia.

Oulunliikenne.fi -palvelu tarjoaa vapaasti ja ilman veloitusta ajantasaista liikennetietoa Oulun seudulta. Rajapintojen yleiset käyttöoikeusehdot https://wp.oulunliikenne.fi/avoin-data/rajapintojen-kayttooikeusehdot/.

Data ja resurssit

Lisätiedot

Julkaistu 01.01.2015
Päivitetty 15.04.2020
Päivitystiheys
Kategoriat
Datakokoelmat
Avainsanat
Alueet
Lisenssi Creative Commons Attribution 4.0
Viittaustapa Lähde: Oulun kelikamerakuvat. Aineisto on ladattu Dataportaali -palvelusta 22.05.2024 lisenssillä Creative Commons Attribution 4.0.

Lisenssi

Creative Commons Nimeä 4.0
CC-BY-4.0 [Open Data]

Avoimuusaste

(0 / 5)

comments powered by Disqus